Over iMotoriek

MarianneGraag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Marianne Boot en ik ben sinds 1997 Oefentherapeut Cesar. Na jarenlang als kinderoefentherapeut gewerkt te hebben en manager te zijn voor het team met oefentherapeuten van iMotoriek, ben ik in 2017 gespecialiseerd tot bedrijfsoefentherapeut en ergonomisch werkplek adviseur. Samen met mijn team van (kinder)oefentherapeuten bieden wij naast kinderoefentherapie ook oefentherapie voor volwassenen en slaapoefentherapie in het gezondheidscentrum Portland te Rhoon en kinderoefentherapie intern op scholen op meerdere praktijklocaties in Rhoon, Carnisse en Rotterdam aan.

Naast dat u voor arbeidsgerelateerde klachten in onze vrijgevestigde praktijk terecht kunt, kom ik mijn werkplekadviezen graag direct op de werkvloer van een bedrijf leveren. Daar vindt de werksetting van u of de werknemer plaats. Hier kan het beste advies gegeven worden hoe de werkplek ergonomisch ingericht kan worden en welke houding en beweging daarbij van belang is om de belasting op het lichaam "gezond" te maken.

De praktijknaam iMotoriek kunt u ook lezen als “mijn eigen motoriek”, wie geeft om zijn of haar eigen motoriek of die van zijn of haar kind kan bij iMotoriek terecht.

Onze praktijk is een Plus-praktijk, dat houdt in dat de cliënt of patiënt de beste zorg en service van ons kan en mag verwachten. Alle (kinder)oefentherapeuten bij iMotoriek zijn geschoold volgens de laatste kwaliteitseisen en zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

De cliënt helpen met onze expertise en net even dat stapje meer doen om een goede service te kunnen bieden is waar wij voor gaan. Wellicht dat wij ook iets voor u kunnen betekenen, u bent van harte welkom.

 

Marianne Boot
Directeur 
iMotoriek
Langstraat 11
3162 WC Rhoon

 

 iMotoriek Logo Animated