Bedrijfsoefentherapie

Hoe gezond is uw werkplek of die van uw werknemers. Het op uw lichaam instellen van een bureau stoel, bureau, desk, of overige werkplek

vindt niet altijd plaats.

Door een verkeerde houding kunnen fysieke klachten ontstaan die de productiviteit van uw werkzaamheden en die van uw werknemers negatief kunnen beïnvloeden. Dit kan zelfs tot verzuim leiden.

Wanneer een medewerker op de werkvloer uitvalt kunnen de kosten voor een bedrijf snel oplopen. Zoekt u een expert die direct helpt bij het oplossen van arbeid gerelateerde klachten van u of uw werknemers? Of wilt u fysieke klachten juist voorkomen? De ergonomisch werkplek adviseur en bedrijfsoefentherapeut van iMotoriek kan u hierin wellicht helpen. Wij kunnen u helpen als er arbeid gerelateerde klachten zijn als gevolg van:

  • Lang staan (b.v. balie, winkel werkzaamheden)Bedrijfsoefentherapie
  • Lang zitten (b.v. beeldschermwerk, vervoerssector)
  • Specifieke houdingen en of bewegingen die tijdens werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. ( b.v. bouw of zorgsector)
  • RSI/KANS (= klachten aan arm, nek, schouder)


Samen met de bedrijfsoefentherapeut creëert u actief uw eigen “gezonde” werkplek door het op maat instellen van uw werkplek en het leren toepassen van o.a. minder belastende houdingen en/of bewegingen. Hiermee levert de bedrijfsoefentherapeut een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers en het terugdringen van verzuim als gevolg van arbeid gerelateerde klachten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik voor meer informatie en onze werkwijze op een van de onderstaande tegels:

 

         Aanpak diagram iMotoriek         Paketten en prijzenoverzicht nw